7 Novembre de 2022

GRAN DIADA INAUGURAL DEL BEACH VOLLEY GARRAF

Fundat fa pocs mesos, té el seu origen en l’antiga secció de vòlei platja del Club Vòlei Vilanova. Al 2016, de la mà del Sebastian Peñas i l’Aurora Suñol va comen ar un projecte per il·luminar artificialment una pista a la Platja de Ribes Roges. Aquest fet juntament amb el recolzament de l’Ajuntament de Vilanova va ser clau per poder donar continu tat a la temporada d’estiu i porta a terme aquesta activitat esportiva durant tot l’any.

El creixement de l’escola i de les instal·lacions ha sigut exponencial durant aquest anys, fet que ha desembocat en el naixement d’aquest nou club, que d’entrada ja conta amb més de 200 participants. L’activitat principal son els entrenaments que es realitzen cada setmana a peu de platja, tant per esportistes que volen introduir-se a l’esport com per esportistes que es preparen per les principals competicions catalanes.

Aquest diumenge dia 7 de novembre va tenir lloc una jornada molt especial pel nou Club es va celebrar el seu naixement de manera oficial. Els directors t cnics Sebastian Pe as i Jes s Garcia, juntament amb el seu president Fulvio Danilas i els voluntaris del Club van organitzar una jornada plena d’activitat, on es va portar a terme un entrenament competitiu pels participants de l’escola i una exhibici  amb retransmissió en directe via Twitch a c rrec de l’entitat de Barcelona One Beach, un format de competici  diferent que va comptar amb alguns dels millors jugadors de vòlei platja de Catalunya.

També van assistir a la diada la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. Les dues van prendre la paraula per posar de manifest el gran creixement d’aquest esport a tota Catalunya i el seu recolzament a l’important treball que es porta fent des de fa anys a les platges de la comarca.

Aquest treball ha desembocat en el naixement del Beach Volley Garraf, d’entrada un dels clubs de Vòlei Platja més importants de Catalunya, tant pel nombre de participants com per les seves instal·lacions singulars, amb 5 pistes il luminades artificialment a la Platja d’Adarró de Vilanova i la Geltrú.