La present Política de Privacitat detalla com Beach Volley Garraf, en la seva qualitat de responsable del tractament, tractarà les dades personals dels usuaris d’aquest lloc web.

El Responsable té el seu domicili a la localitat de Vilanova i la Geltrú, Carrer Montanyans, núm. 8 baixos, codi postal 08800 i els interessats es podran posar en contacte mitjançant correu electrònic a l’adreça admin@beachvolleygarraf.com.

 

Finalitat

 

El responsable tractarà les dades personals dels usuaris amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat, directori de contactes, l’enviament d’informacions relacionades amb la nostra activitat, així com facilitar la gestió administrativa i organitzativa.

Les dades seran conservades durant el temps que sigui necessari per a complir amb la finalitat descrita, sense perjudici de que puguin ser conservades durant un termini superior en el cas de que una norma legal així ho exigeixi.

Els usuaris no seran objecte de decisions automatitzades ni s’elaboraran perfils d’aquests.

 

 

Legitimació

 

Hem obtingut les teves dades de caràcter personal a través de les relacions prèvies o actuals que has mantingut o mantens amb el Club, com a participant de les nostres activitats o bé per que ens hagis sol·licitat informació sobre aquestes.

La base legítima per part de Beach Volley Garraf per a tractar les dades personals dels usuaris és l’execució de la relació contractual mútuament acordada i el consentiment prèviament atorgat a tal efecte per l’usuari.

El tractament de les dades amb la finalitat de remetre informació sobre la nostra activitat, es basa en el consentiment prestat pels interessats.

L’esmentat consentiment podrà ser revocat per l’usuari en qualsevol moment de forma gratuïta.

 

 

Destinataris

 

 

No es preveuen les cessions de dades a tercers ni la transferència internacional de les mateixes.

 

Drets

 

Els usuaris tindran en tot moment dret a accedir, rectificar, cancel·lar i, si procedeix, oposar-se al tractament de les seves dades personals, així com a reclamar davant l’Autoritat de Control pertinent en matèria de protecció de dades.

Per a exercitar els esmentats drets, pots dirigir-te mitjançant comunicació escrita a Beach Volley Garraf Ref. Protecció de dades, per correu electrònic a admin@beachvolleygarraf.com. Per a l’exercici d’aquests drets serà necessari adjuntar una

còpia del DNI.